Bursaspor için destek çağrısı

/ Kaynak: DHA
Bursaspor için destek çağrısı

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor'un sezon başında renklerin bağladığı Taye Taiwo, taraftarlara destek çağrısında bulundu

Bursaspor'un tecrübeli sol beki Taye Taiwo taraftara seslendi ve onların desteğine ihtiyaçları olduklarını söyledi. Bursasporlu Taye Taiwo kulübün resmi televizyonu Bursaspor TV'ye önemli açıklamalarda bulundu. Takımın performansının yükselmesinde taraftarların desteğinin önem taşıdığını ifade eden Taiwo, "Her maç üstüne koyarak gidersiniz. Çalışmalarınız her zaman o şekilde olur. Bizim de çalışmalarımız dahilinde performansımın daha ileriye gittiğini düşünüyorum. Takımın performansının yükselmesinde taraftarlarımızın desteğinin önem taşıdığını düşünüyorum" diye konuştu. Duran topların bazen maçın kaderini değiştirdiğini ve bu çalışmalara ağırlık verdiklerini belirten Taiwo, "Maçın tıkandığı dakikalarda özellikle kapanan takımlar karşısında duran toplar maçın kaderini değiştirebilir. Ben de o yüzden önem gösteriyorum. Takım olarak da çalışıyoruz" şeklinde konuştu.


"3 PUANLARI TEKER TEKER TOPLAYACAĞIZ"
"Maçları tek tek ele almak daha doğru olacaktır" diyen Taiwo sözlerini şöyle sürdürdü:
"Her hafta tekrar hazırlanıp maça çıkacağız. 3 puanları teker teker toplarken sezonu da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz."
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...