Escude'ye pres

Escude'ye pres

SPOR Haberleri

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fransız oyuncuyu bir yıl daha Kartal yapmak için şimdiden masaya oturacak

Beşiktaş yönetimi 2014 yılında sözleşmesi sona erecek olan futbolcularıyla Ocak ayı yaklaştıkça yakın temasa geçmeye başladı. Hugo Almeida ve Manuel Fernandes'le uzun süredir görüşmelere devam eden siyah-beyazlı yönetim, önümüzdeki günlerde de bu yıl defansın bel kemiği olan ve performansıyla beğeni kazanan Julien Escude ile masaya oturacak. Geçen yıl İspanya'nın Sevilla takımından transfer edildikten sonra Samet Aybaba tarafından kulübenin demirbaşı haline getirilen Julien Escude bu sezon Beşiktaş'ta kariyerinin en parlak sezonlarından birini yaşıyor. Fransız futbolcunun Aybaba döneminde takımdan gönderileceği bile iddia edilmişti. Teknik Direktör Slaven Bilic'in siyah-beyazlı takıma gelmesiyle birlikte küllerinden doğan ve 34 yaşında olmasına rağmen Hırvat teknik adamın vazgeçemediği isimlerden birisi olan Escude'nin de Beşiktaş'ta devam etmeye sıcak baktığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde siyah-beyazlı yönetimin, Fransız futbolcu ile bir araya gelmesi bekleniyor.
Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, resmi internet sitesinden Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı ve "Tüm camiamızın, halkımızın ve taraftarlarımızın bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.
A2'ye gol yağmuru nbsp;
Çaykur Rize hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş dün A2 takımıyla hazırlık maçı oynadı. Maç öncesi futbolcular ısınma çalışması yaptı. 30'ar dakikadan çift devre halinde oynanan maçı siyah takım 5-0 kazandı. Goller Eneramo(2), Dentinho(2) ve Sivok'tan geldi.
HÜSEYİN EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...