Korcan Çelikay çifte bayram yaşıyor

/ Kaynak: AA
Korcan Çelikay çifte bayram yaşıyor

SPOR Haberleri  / AA

'Futbolda şike' davası nedeniyle sıkıntılı günler geçiren, bu sezona ise iyi başlayan Korcan Çelikay, çifte bayram sevinci yaşıyor.

Çelikay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "futbolda şike" davası nedeniyle çok zor günler geçirdiğini belirterek, bir anda kendisini tahmin etmediği ve istemediği olayların içerisinde bulduğunu söyledi. Sürecin halen devam ettiğini ve psikolojik anlamda elinden gelen mücadeleyi verdiğini aktaran Çelikay, kulübünün her zaman kendisine destek olduğunu vurguladı. Çelikay, hiçbir zaman bir şeyleri kabullenip de "tamam artık bitti, bıraktım" demediğini, pes etmediğini ve mücadeleyi sürdürdüğünü aktardı. Kendini her zaman savunacağını dile getiren Çelikay, "Ben kendimden eminim, kendi yaptığım şeylerden eminim. O yüzden başkalarının, dışarıdaki insanların hakkımda kötü konuşması ya da bir şeyler söylemesi beni çok etkilemiyor. Çünkü onların söylediğine göre yaşarsam hiçbir şey yapamam, evden dışarı çıkmamam gerekiyor" diye konuştu. Kimsenin "hatalı gol yedi" diye hapse girmesini istemediğini belirten Çelikay, "İnşallah, bunu bir tek ben yaşamış olurum ve başka kimse yaşamaz. Sonuçta hayat devam ediyor ve biz de hayata devam edeceğiz" dedi. Çelikay, ilk başlarda yaşanan sürecin kendisini olumsuz etkilediğini dile getirerek, yavaş yavaş bunu üzerinden atmaya çalıştığını söyledi. Eskiye nazaran çok daha iyi durumda olduğunu dile getiren Çelikay, "Tabi ki arkadaşlarım, kulüp yönetimimiz ve en başta ailem bunun için gerekli desteği her zaman verdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim, hepsinin emeği vardır. Bana güvenen insanlara çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Dik durmaya devam edeceğini, futbolunu en iyi şekilde sürdürmeye çalışacağını dile getiren Çelikay, şunları söyledi:


"Benim işim futbol oynamak ve ben bu işi en iyi şekilde yapacağım. Allah ne kadara kısmet ederse bu işi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Uzun süredir maç oynamadım, geçen senelerde 5-6 maçı geçmemiştir. Bu sene kendime, 'bu takımın değişmez kalecisi olacağım ve bunun için mücadele vereceğim' diye söz verdim. Sezon başında ilk 3-4 hafta bu olmadı ama sonra fırsat bana geldi ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek durumundayım. Çünkü sezon başı koyduğum hedef buydu, bunun içinde elimden geleni yapacağım."


Çelikay, hedeflerine ulaşmak için çalıştığını aktararak, şöyle devam etti:
"Futbola başladığım günden itibaren milli takım hedefim var. Yaşadığım olumsuz süreçte sezon sonunda milli takıma seçilmiştim. Ama oraya gidemedik, başka yerler kısmet oldu. Umarım bu sene artık o düzeye bir şekilde gelirim. İnşallah, milli takım şansım da olur. Uzun süredir, belki 2-2,5 senedir düzenli bir şekilde oynamıyorum. Olaylardan dolayı çok az maçım var. Bu sene düzenli bir şekilde oynamak için başladım. Bu da Kurban Bayramına yakın bir zamanda oldu. Benim de bayramım düzenli bir şekilde forma şansı bulmak oldu. Ben de forma şansı bulmanın oynamanın bayramını, sevincini yaşıyorum. Çifte bayram oldu gibi."


"İnsanlar Sivasspor'u konuşuyor
Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos ile iyi bir hava yakaladıklarını dile getiren Çelikay, ligin başında biraz bocalar gibi gözüktüklerini, bunun da teknik kadronun değiştiği, çok sayıda yeni transferin yapıldığı bir takım olmalarından kaynaklandığını söyledi.
İlk haftalarda uyum sürecine ihtiyaçları olduğunu dile getiren Çelikay, bu uyumu yavaş yavaş sağladıklarını ve başarılı sonuçların gelmeye başladığını belirtti.
İnsanların Sivasspor'u konuşmaya başladığını dile getiren Çelikay, "İnsanlar, Sivasspor'un maçını izlemekten zevk alıyorlar. Bu en güzel şey. İnsanlara bunu gösterebildiysek bizim başarımızdır. Umarım bu başarımız lig boyunca devam eder" ifadesini kullandı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...