Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'da tüm yetki Akçay'da

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da tüm yetki Akçay'da

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor'da yaklaşan ara transfer dönemi öncesinde yönetim tüm yetkiyi Mustafa Reşit Akçay'a verdi.

Trabzonspor yönetim kurulu yaklaşan ara transfer dönemi öncesi transferde tüm yetkiyi teknik direktör Mustafa Akçay'a verdi. Takımda gidecek ve gelecek oyuncular Akçay'ın raporu doğrultusunda belli olacak. Trabzonspor'da Sportif Direktör Ünal Karaman'ın görevinden ayrılmasının ardından bu göreve bir isim atanmadı. Yönetimin devre arasındaki transfer sezonunda teknik direktör Mustafa Akçay'ın raporuna göre hareket edeceği ve takımdan gidecek ve kalacak oyuncuların bu doğrultu da belli olacağı belirtildi. Akçay'ın transfer politikasını da şekillendireceği ve forvet başta olmak üzere en az 3 transfer isteyeceği kaydedildi. Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Volkan Şen'in Bursaspor ile temasta olduğu öğrenildi. Bursasporlu yöneticilerle görüşen Volkan'ın, Trabzonspor'dan bonservisi konusunda kolaylık sağlanması konusunda da söz aldığı belirtildi. Trabzonspor'un Batuhan, Emre Güral, Sol Bamba, Alanzinho ve Janko'ya da teklif gelmesi durumunda bunları değerlendireceği belirtildi.


TRABZONSPOR'DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
Trabzonspor Kulübü'nde Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni 15 Ekim saat 14.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleşecek. İsteyen herkesin katılacağı bayramlaşma töreninde yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra futbolcuların da yer alması bekleniyor.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...