Sarıgül'den yaşlılara bayram ziyareti

/ Kaynak: İHA
Sarıgül'den yaşlılara bayram ziyareti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kurban Bayramı'nın ilk günü Darülaceze'yi ziyaret ederek, burada kalan yaşlılarla bir araya geldi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kurban Bayramı'nın birinci gününde Okmeydanı'ndaki Darülaceze'yi ziyaret etti. Darülaceze sakinlerine çikolata ve hediyeler veren Sarıgül, yaşlılarla yakından ilgilendi. Mustafa Sarıgül, yaşlılarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Tanıdığınız olsun olmasın mutlaka burayı ziyaret edin. Allah kimseyi yalnız bir sofrada oturtturmasın. Biz burada kimsesizlerin kimsesizi olmak durumundayız. Ben bütün yurttaşlarımın bayramını kutluyorum. Kurban Bayramı'nın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bütün yurttaşlarımdan ricam mutlaka Darülaceze'yi ziyaret edin. Orada bizi bekleyenler var, onların yüzündeki gülümseme birçok şeye değer'' dedi. Sarıgül, Darülaceze'den ayrılacağı sırada CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ile karşılaştı. Sezgin Tanrıkulu ile bayramlaştıktan sonra ayaküstü sohbet eden Sarıgül, Okmeydanı'nda halkla bayramlaşmak üzere ayrıldı. Seçim otobüsü üzerinden halkı selamlayan Sarıgül, Okmeydanı semtinde vatandaşlarla bayramlaştı. Okmeydanı'nda yaşayan vatandaşların yaptığı pasta ve baklava ikramı için otobüsten inen Sarıgül, ikram edilen yiyeceklerden yedi. Sarıgül, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili telefon görüşmesindeki konuşmalarını vatandaşlarla paylaştı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...