Mehmet Şimşek eli sıkı çıktı, 5 lira verdi, harcamayın dedi

/ Kaynak: CHA
Mehmet Şimşek eli sıkı çıktı, 5 lira verdi, harcamayın dedi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

Mehmet Şimşek, Batman'da, halkla bayramlaştı. töreninde elini öpen çocuklar ve kendisini takip eden gazetecilere 5'er lira verdi.

Maliye Bakanı nbsp;Mehmet Şimşek, nbsp;Kurban Bayramı'nı geçirdiği memleketi Batman'da, halkla bayramlaştı. Batman Valisi Yılmaz Arslan ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı bayramlaşma törenine gelen maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bayramlarda birlikte, birlik ve beraberliğin pekiştiğine vurgu yaparak, demokratikleşme paketinin bölgede güzel bir kardeşlik iklimi oluşturduğunu söyledi. Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını dileyen Bakan Şimşek, sabah 06.00'dan beri yoğun bir ziyaret programını aksatmadan gerçekleştirdiklerini söyledi. Kültür Merkezi önünde kendisini bekleyen çocuklara 5'er lira dağıtan Bakan Şimşek, daha sonra törende karşısında gördüğü basın mensuplarına da cebinden çıkardığı paralardan 5'şer lira verdi. Bakan Şimşek, para verdiği gazetecilere paraları harcamamalarını, hatıra olarak saklamalarını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...