Sir Alex Ferguson sokağı

Sir Alex Ferguson sokağı

SPOR Haberleri

Manchester United eski menajeri Alex Ferguson'un adı Old Trafford yakınlarından bir sokağa verildi. İskoç menajer; çok gururlandığını dile getirdi.

Manchester United 'da geçirdiği 26 yılda sayısız başarılara imza atan ve geçtiğimiz sezon sonunda menajerlik hayatına nokta koyan Alex Ferguson, bu aralar emeklilik günlerinin tadını çıkarıyor. Ancak Ferguson çalıştırıcılık kariyerinde elde ettiği başarıların meyvesini emeklilik günlerinde de toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Old Trafford'da bir tribüne verilen Ferguson'un adı, son olarak stadın yakınlarındaki bir sokağa verildi. 71 yaşındaki efsanevi teknik direktörü bu mutlu gününde ailesi, yakınları ve Manchester United taraftarları yalnız bırakmadı.

Ferguson, "Bir sokağa adımın verilmesi benim adıma büyük bir ayrıcalık ve çok büyük bir onur. Hayatta bu tür şeyleri beklemezsiniz. Kulüpte bu başarıları elde etmemizde payı olan herkesle gurur duyuyorum. Ayrıca Manchester United kulübüne beni 26 yıl önce buraya çağırmış olmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Birçok genç taraftarımız kulübün ne kadar zorlu dönemlerden geçtiğini ve bu şartlarda nasıl mücadele verdiğimizi bilmiyor olabilir ama bu kulüp hep var olacak" dedi.

Manchester United'ın bir diğer efsanevi menajeri Sir Matt Busby'nin de daha önce adı Old Trafford yakınlarında bir sokağa verilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...