Türkiye Hollanda maçının ilk 11'leri açıklandı

Türkiye Hollanda maçının ilk 11'leri açıklandı

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 10. maçında İstanbul'da Hollanda ile karşılaşacak.

A Milliler, nbsp;zorlu Hollanda maçını kazanıp, Bükreş'ten de istediği haber gelmesi durumunda grubu ikinci sırada tamamlayarak, play-off biletini alacak ve çifte bayram yaşatmış olacaklar. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde oynadığı son 3 maçta Andorra, Romanya ve Estonya'yı yenerek, oldukça azalan grup ikinciliği umutlarını son maça taşımayı başaran ay-yıldızlı ekip, namağlup grup lideri Hollanda karşısında 3 puanı hedefleyecek. Son maçlar öncesinde D Grubu'nda Türkiye ile Romanya'nın 16'şar, Macaristan'ın 14 puanı bulunuyor. Gol averajda Romanya'ya 4 gol üstünlük sağlayan Türkiye, ikinci sırada yer alıyor. Türkiye, Hollanda'yı 1-0 ya da 2-1'lik sonuçlarla yenmesi halinde, Romanya Estonya'yı en az 5 gol farkla yenmek zorunda. Ay-yıldızlı ekip 2 farklı skorla kazanırsa Rumenlere nbsp;6 fark lazım. Türk Milli Takımı Hollanda'ya yenilirse Romanya'ya beraberlik de yeterli olacak. Romanya ve Türkiye'nin son maçlarda berabere kalması durumunda ise gol averajı nedeniyle Türkiye play-off biletini alacak. Hollanda'ya 8-1 yenilerek dördüncü sıraya gerileyen Macaristan'ın da son maçlarda matematiksel olarak ikincilik olasılığı var. Romanya ve Türkiye'nin mağlup olması halinde Macaristan, evinde Andorra'yı yenerse grup ikinciliğini elde edecek.

TÜRKİYE-HOLLANDA
STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı
HAKEM: Olegario Benquerenca (PORTEKİZ)
SAAT: 21.00

İşte ilk 11'ler

TÜRKİYE: Volkan, Gökhan Gönül, Ömer, Semih, Hasan Ali, Olcan, Selçuk, Mehmet Topal, Arda, Umut, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

HOLLANDA: Cillesen, Janmaat, Vlaar, Martins Indi, Blind, Leroy Fer, Clasie, Sneijder, Robben, Van Persie, Lens
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Van Gaal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...