Volkan Şen Trabzonspor'dan kopuyor

Volkan Şen Trabzonspor'dan kopuyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Volkan Şen'in Bursaspor ile temasta olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'da Sportif Direktör Ünal Karaman'ın görevinden ayrılmasının ardından bu göreve bir isim atanmadı. Yönetimin devre arasındaki transfer sezonunda teknik direktör Mustafa Akçay'ın raporuna göre hareket edeceği ve takımdan gidecek ve kalacak oyuncuların bu doğrultu da belli olacağı belirtildi. Akçay'ın transfer politikasını da şekillendireceği ve forvet başta olmak üzere en az 3 transfer isteyeceği kaydedildi.

VOLKAN ŞEN BURSASPOR İLE GÖRÜŞÜYOR

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Volkan Şen'inBursaspor ile temasta olduğu öğrenildi. Bursasporlu yöneticilerle görüşen Volkan'ın, Trabzonspor'dan bonservisi konusunda kolaylık sağlanması konusunda da söz aldığı belirtildi. Trabzonspor'un Batuhan, Emre Güral, Sol Bamba, Alanzinho ve Janko'ya da teklif gelmesi durumunda bunları değerlendireceği belirtildi.

TRABZONSPOR'DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YARIN

Trabzonspor Kulübü'nde Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni yarın saat 14.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleşecek. İsteyen herkesin katılacağı bayramlaşma töreninde yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra futbolcuların da yer alması bekleniyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...