Baroni'nin göz yaşları, geri dönmek istiyor

Baroni'nin göz yaşları, geri dönmek istiyor

SPOR Haberleri

Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians'ın Başkanı Mario Gobbi, Fenerbahçe'de forma giyen Cristian Baroni hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Baroni'nin Corinthians'a dönme hayali kurduğunu belirten Gobbi, buna rağmen tecrübeli orta saha oyuncusunun Fenerbahçeile uzun süreli bir sözleşmesi bulunduğuna dikkat çekti. 2009 yılında başarılı bir performans sergilediği Corinthians'a 4 yıl aradan sonra geri dönmek isteyen Cristian'ın adeta ağladığını belirten Gobbi, sarı lacivertli takımla 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan orta saha oyuncusunun transferi için şartların oluşmadığını ifade etti. Gobbi, "Cristian buraya geri dönmek, burada oynamak için ağladı bile fakat sözleşmesini 2015 yılına kadar yeniledi. Şimdi Corinthians'a geri dönmek ve burada oynama hayalini gerçekleştirmek için 2015 yılına kadar beklemek zorunda" derken, Cristian'ın Corinthians için önemli bir oyuncu olduğunun da altını çizdi. Şu an için Cristian da dahil olmak üzere herhangi bir transfer çalışması içinde bulunmadıklarını söyleyen Mario Gobbi, Brezilya Ligi'nin bitmesinin ardından transferi düşüneceklerini dile getirdi.(ajansspor)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...