Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasan Ali, 'Sakin olamadık'

Hasan Ali, 'Sakin olamadık'

SPOR Haberleri

Caner'in cezalı duruma düşmesi ile savunmanın solunda formayı alan Hasan Ali Kaldırım hem yediğimiz gole hem de kaçırdığımız pozisyonlara vurgu yaptı.

Son haftaların formda ismi Caner Erkin, Estonya karşısında cezalı duruma düşmüştü. Caner'in yokluğunda Hollanda 'nın en tehlikeli ismi Robben 'in karşısında oynaya görevi Hasan ali Kaldırım 'a verildi. Hasan Ali Kaldırım, karşılaşma sonrası hem yediğimiz ilk gole hem de kaçırdığımız pozisyonlara eleştiri getirdi, 'Kaybettiğimiz için üzgünüz. Çok önemli bir maçtı ama başaramadık. Duran toptan çok erken ve kötü bir gol yedik. Sonra iyi toparlandık, ilk yarıda 20-25 dakikalık çok baskı kurduğumuz bir periyot yakaladık. Belki 5 tane net pozisyonumuz var. Oralarda biraz sakin olsak öne bile geçebilirdik. İkinci yarıda ise 2. golü yedikten sonra defansif anlamda öne doğru düşündük ama olmadı. Üzgünüz.'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...