Fransa, Brezilya umutlarını play-off'a bıraktı

Fransa, Brezilya umutlarını play-off'a bıraktı

SPOR Haberleri

Fransa, evinde Finlandiya'yı 3-0 yenmesine rağmen İspanya'nın Gürcistan'ı devirmesiyle grubunda ikinci olarak play-off'a kaldı.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu son maçında Fransa sahasında Finlandiya ile karşılaştı. Fransa, Ribery, Toivio(K.K.) ve Benzema'nın golleriyle rakibini 3-0 mağlup etti. Ancak grup liderliği şansı çok az olan Fransa, İspanya'nın Gürcistan'ı yenmesiyle birlikte grubu 2. sırada noktaladı ve play-off'a kaldı. Fransa bu galibiyetle puanını 17'e çıkardı ve 20 puanlı İspanya'nın ardından 2. oldu. Finlandiya ise bu yenilgiyle birlikte 9 puanda kaldı ve grubunu 3. sırada noktaladı.

İSPANYA ZORLANMADI
Grup liderliği için büyük avantajı bulunan İspanya, gruptaki son maçında Gürcistan'ı ağırladı.

Rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen İspanya, Negredo ve Mata'nın golleriyle rakibini 2-0 yendi. Bu galibiyetle 20 puana yükselen İspanya grup lideri olarak Dünya Kupası'nı biletini cebine koydu.

Gürcistan bu yenilginin ardından 5 puanda kaldı ve grubu 4. sırada tamamladı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...