Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

New York'ta cinayetsiz hafta

/ Kaynak: AA
New York'ta cinayetsiz hafta

DÜNYA Haberleri  / AA

New York'ta, geçen hafta hiç cinayet işlenmediği, şehirde, ateşli silahlarla adam öldürme ve yaralama suçlarında gerileme kaydedildiği belirtildi.

New York'ta, geçen hafta hiç cinayet işlenmediği, şehirde, ateşli silahlarla adam öldürme ve yaralama suçlarında önemli oranda gerileme kaydedildiği belirtildi. nbsp;New York Belediyesinden yapılan açıklamada, New York Polis Departmanı'nın 6-13 Ekim günlerini kapsayan hafta süresince hiçbir cinayet kaydı yapmadığı bildirildi. Uzun dönem istatistikleri dikkate alındığında her gün ortalama 6 kişinin öldürüldüğü New York'ta, bu yıl ikinci kez geçirilen "cinayetsiz" haftanın silahlı adam öldürme ve yaralama suçlarındaki düşüşün bir göstergesi olduğu vurgulandı. Son olarak Sandy Kasırgası sonrasında New York'ta 9 gün süreyle cinayet işlenmemişti. New York'ta özellikle son yıllarda ciddi bir düşüş eğilimine giren silahla adam öldürme ve yaralama suçlarının, son 50 yılın en alt seviyesine gerilediği ifade ediliyor. Polis kayıtlarına göre şehirde, bu yıl 13 Ekim'e kadar 256 cinayet ve 879 silahla yaralama olayı kaydedildi. Geçen yılın aynı döneminde 346 cinayet işlenmiş, bin 145 de silahla yaralama vakası nbsp;gerçekleşmişti. New York'un ortalama istatistiklerini yansıtan 1990 yılında ise 2 bin 245 kişi cinayetlerde hayatını kaybetmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...