Kuyt'tan Milli Takım yorumu, 'Geleceğiniz parlak'

Kuyt'tan Milli Takım yorumu, 'Geleceğiniz parlak'

SPOR Haberleri

Dün akşam oynanan Hollanda karşılaşmasında bir asist yapan Fenerbahçeli Kuyt, 'Türk Milli Takımı'nın geleceği parlak' dedi.

Türkiye karşısında ikinci yarı oyuna giren ve bir de asist yapan Kuyt, maç sonu "Gruptaki en güçlü takımla karşılaştık. Maalesef Türkiye grupta maçları çok geç kazanmaya başladı. Ancak geleceğinizin parlak olduğunu düşünüyorum. Türk futbolculara ve Türk halkına büyük saygı duyuyoruz" dedi. nbsp;
ROBBEN: ÜZÜLDÜM nbsp;
Hollanda'nın dünya yıldızı Arjen Robben ise, "Türkiye için üzüldüm. İnanılmaz bir atmosfer vardı. İyi takım olduklarını düşünüyorum. Türkiye bu maçı değil bundan önceki maçları kaybettiği için üzülmeli" yorumunu yaptı. nbsp;
GOL ATSAM BEN DE SEVİNMEZDİM
Maç sonunda formasını Türk taraftarlara veren Kuyt, "90 dakika büyük destek vardı. Burada oynayan biri olarak gurur duydum. Son 4 maçtaki performansa devam ederseniz geleceğinizin parlak olduğunu söylemek zor değil. Sneijder'i iyi anlıyorum. Gol atsam ben de sevinmezdim" ifadelerini kullandı. Kuyt maç sonunda F.Bahçe'den takım arkadaşlarını da teselli etti.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...