Kluivert, 'Burak Yılmaz'ı anlıyorum'

Kluivert, 'Burak Yılmaz'ı anlıyorum'

SPOR Haberleri

Hollanda Milli Takımı'nın yardımcı antrenörü Patrick Kluivert, Burak Yılmaz'ın maçtan çıkarken ıslıklanmasını yorumladı.

Hollanda Milli Takımı'nın yardımcı antrenörü Patrick Kluivert, takımlarının Türkiye karşısında galibiyeti hak ettiğini söyledi. Kluivert, Ntvspor'a verdiği demeçte "Bu karşılaşmanın zor olacağını biliyorduk. İki tane gol bulduk fakat karşılaşmayı domine ettik. İyi bir maç oynadık ve karşılaşmayı kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Türk takımını iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum ve yetenekli oyuncularına iyi önlem aldığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Maçta ıslıklanan Burak Yılmaz hakkındaki görüşlerini de açıklayan efsane isim "Bir forvet olarak Burak'ın neler yaşadığı anlayabiliyorum. nbsp;Forvetler sahada sadece gol atmak için yoklar. Sahada 11 oyuncu var ve önemli olan onlara yardım etmek." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...