Darbeyi Sneijder vurdu

Darbeyi Sneijder vurdu

SPOR Haberleri

Burak ve Umut o kadar beceriksizdi ki, tek bir top kontrolü bile yapamadı. Yakalanan fırsatlar gole dönüşmeyince fişi Galatasaray'ın yıldızı çekti.

Testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur ama Fatih Hoca'nın Gökhan Töre'yi yedek oturtması ciddi bir hataydı. Andorra, Romanya ve Estonya maçlarında Gökhan Töre'yi ilk 11'de başlatan Fatih Hoca, bu karşılaşmalarda başarılı olan bu oyuncuyu yedek oturtmamalıydı. Olcan illa oynayacaksa, Hasan Ali'nin yerinde düşünülmeliydi. Kendi takımında bile forma giyemeyen Hasan Ali'nin böylesine önemli bir maçta dünyanın en etkili kanat oyuncularından Robben'in karşısına koymak ona da haksızlık! Trabzonspor'da sezon başından beri savunmanın solunda oynayan Olcan, burada daha iyi bir tercih olabilirdi.Yine de Hollanda gibi bir dünya devi karşısında özellikle ilk yarıda normalin üstünde pozisyon bulduk. İnsan şunu söylemeden edemiyor. Bir takım, hem de zorluk derecesi böylesine yüksek bir maçta santrforlarına daha ne kadar pozisyon hazırlayabilir ki?
Burak ve Umut, rakip ceza alanı içinde ve çevresinde o kadar beceriksizdi ki, tek bir top kontrolü bile yapamadı. Yakalanan önemli fırsatlar değerlendirilemeyince, son darbeyi Sneijder vurdu.
Galatasaray'ın yıldızının bu golü, oyuncularla birlikte taraftarın da gardını düşürdü.
Son haftalarda formsuz olan Selçuk, ileriye gereken desteği veremedi. Sahada sanki bütün yük Arda'nın üzerine yüklenmişti. Arda bütün iyi niyetiyle çok şey yapmaya çalıştı ama tek başına da Hollanda'yı yıkacak hali yoktu.
Aslında alışık olduğumuz Hollanda sahada yoktu. Kazanma hırsı ve arzusu neredeyse sıfırdı. Hiç sıkmadan rahat bir galibiyet aldı.
Brezilya'ya gitmek zaten koca bir hayaldi. Abdullah Avcı döneminde yaşanan saçma puan kayıplarına rağmen, heyecanı son maça kadar taşıyan herkese teşekkürler…


MAÇIN ADAMI
Jeremain Lens


KIRILMA ANI
Sneijder'in golü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...