Rehin Türk pilotlarından ayetli bayram mesajı, 'Bunda hayır var'

Rehin Türk pilotlarından ayetli bayram mesajı, 'Bunda hayır var'

GÜNDEM Haberleri

Murat Akpınar ile Murat Ağca, Bakârâ suresinin 'Bazen hoşunuza gitmeyen bir şey hakkınızda hayırlı olabilir' mealindeki ayeti kerimesini okuyor.

Lübnan LBC televizyonu, kaçırılan Türk pilotlar Murat Akpınar ile Murat Ağca'nın görüntülerini yayınladı. İngilizce konuşan Türk pilotlar, 32 saniyelik videoda ailelerini çok özlediklerini belirtirken, sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade etti. Murat Akpınar "Bugün 14 Ekim 2013. Bayrama sadece bir gün kaldı ve ben evimde olmak isterdim. Sağlığım iyi" dedi. Daha sonra konuşan Murat Ağca da "Sağlığım yerinde ve güvendeyim. Ailemi, çocuklarımı ve ülkemi özledim. Hepinize Kuran'dan bir alıntıyla seslenmek istiyorum: Olan birşey için üzülmeyin, o belki sizin için hayırdır" ifadelerini kullandı. İki pilot, Lübnan'da 9 Ağustos tarihinde İstanbul-Beyrut seferini yapan THY personelini havalimanından otele götüren servis aracını durduran silahlı kişilerce kaçırılmıştı.

KAÇIRILAN TÜRK PİLOTLARDAN HABER VAR nbsp;VİDEO İZLE

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...