Fatih Terim, halktan nasıl özür diledi

/ Kaynak: CHA
Fatih Terim, halktan nasıl özür diledi

SPOR Haberleri  / CHA

A Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim, "Tüm halktan özür dileriz. Zoru başaramadık"dedi.

A Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim, "Tüm halktan özür dileriz. Zoru başaramadık" dedi. 2014 FİFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu son maçında Hollanda'ya 2-0 mağlup olan ve play-off biletini Romanya'ya kaptıran Ay-yıldızlı ekipte teknik direktör Fatih Terim maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Terim, "Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. 55 bin kişiyi özlemişiz bu güzel bir şey. Özür dileriz tüm halktan. Zoru başaramadık. Hollanda bizden iyi takım. Bunu maçtan önce de söyledik. Denedik, olması için çok uğraştık ama olmadı. Kolay ve beklemediğimiz goller yeyip kolay pozisyonlarda golü bulamadığınızda bu tür yükün altından kalkmak kolay olmuyor." dedi.
'SÖZÜMÜZ İMZA YERİNE GEÇER'
Fatih Terim, milli takımdaki kariyeri ve imza atıp atmadığının sorulması üzerine ise, imza atmadığını ve verdiği sözün imza yerine geçeceğini söyledi. Tecrübeli hoca, "Ben imza atmadım. Söz verdiğimizde bu imza yerine geçer. Mayıs ayından önce imzalamayacağımı da söylemiştim. Bunun için bu tür sorular sorulmasa iyi olur. Ülke iyi bir milli takım bekler." ifadelerini kullandı.
'MİLLİ TAKIMDA İSİMLER FAZLA DEĞİŞMEYECEK' nbsp;
A Milli Takım Teknik direktörü Fatih Terim, bugünden sonra takımın yapısının fazla değişmeyeceğinin sinyalini verdi. Terim, "Dünya Kupası'na gidemedik diye her şey sil baştan olmayacak. Tecrübeli oyuncularımız bizimle devam edecek. Brezilya'da seyirci olarak değil de takım olarak orada olsaydık güzel olacaktı. Gerçekten çok üzgünüm. Her şeye kazanmaya aday olanlar kaybedecek bir şeyi olmayanlardır. Çocuklar her şeyi denedi olmadı. Milli takım biraz hareketlendiği zaman ülke insanını bir araya getirebiliyor, bu beni sevindiriyor. Ülke olarak başarılara ve güzel şeylere ihtiyacımız var. İyi olmadığımız yerde iyi değiliz diyebilmeliyiz. Bir ay içerisinde Türkiye'de iki takımdan bir oyuncuyu bir araya getiremiyorsunuz. İstikrarı sağlayacak bir ortam oluşturmalıyız. Bizde sakatlık çok oluyor. Bu büyük handikap. Uluslararası maçlarda futbolcular daha dikkatli olmalı. Bir koşuyorsa iki koşmalı. Daha çok çalışacağız. Daha iyi neticeler almaya çalışacağız. İlk yarı 1-1 bitse netice böyle mi olurdu? Gol kaçıran oyuncumuz ligde gol kralı." şeklinde konuştu.


'GURUR DUYULACAK BİR TAKIM VAAD EDEBİLİRİM'


Teknik direktör Fatih Terim, ilerisi için gurur duyulacak bir milli takım vaad edebileceğini söyleyerek, "Kendi adıma ilerisi için gurur duyulacak bir milli takım vaad edebilirim. Her geçen gün iyi bir milli takımı ortaya çıkaracağız. Toleranslı affedici bir seyirciye ihtiyacımız var. Başkana yeter demenin bize bir faydası olmaz. Sayın başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Bizi koridorda karşıladılar. İleriki tarihte sahaya çıkan onbirleri norm hale getirebilirsek - ki amacımız bu olacak. Kazanınca her şey, kaybedince hiçbir şey. Şimdi ne konuşsak boş." diye konuştu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...