Vefa Küçük'ün rolü çok büyük

Vefa Küçük'ün rolü çok büyük

SPOR Haberleri

Vefa Küçük, 'Ne başkanlığa ne yönetime talibim' diyor, ancak onun kongrede destekleyeceği adayın koltuğa oturmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe'de olağanüstü seçim hazırlıkları bayram sürecinde de tam gaz devam ederken, gözler Başkan Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar'ın üzerine kilitlenmiş durumda. Aday olmayacağını söylemesine rağmen yarışta yer alacağına kesin gözüyle bakılan Yıldırım ile bu yönetim tarzı devam ederse aday olacağını söyleyen Aydınlar, yoğun bir mesai içinde. Her iki taraf da seçim hazırlıklarını sürdürürken, bir isim var ki, tam anlamıyla denge unsuru; daha önce Aziz Yıldırım'a karşı aday olan, ancak kaybeden Vefa Küçük. Genel Sekreter Talat Yılmaz'ın "Aziz Yıldırım kesinlikle aday olacak. Fakat Yargıtay'dan aleyhinde bir karar çıkması halinde yerine kukla getirecek" açıklaması muhtemel adaylara geri adım attırırken, Küçük'ün izleyeceği politikanın seçimde belirleyici olması bekleniyor. Uzun zamandır Aziz Yıldırım'a destek veren Küçük, çevresinin yoğun baskısına rağmen, "Böyle bir dönemde ne başkanlığa talibim ne de yönetime. Geçmişte başkan adayı olan birisinin bugün bir başka listede yer alması yakışık almaz" fikrinden vazgeçmiş değil. Küçük, "Aziz Yıldırım'ın veliahdı" olarak gösterilse de kendisine yakın üyeler onun Mehmet Ali Aydınlar'a destek vermesini bekliyor. 15 yıllık başkanlık sürecinde en ağır muhalefeti bugünlerde yaşayan Aziz Yıldırım'ın Talat Yılmaz'ın desteğini kaybetmesine rağmen Aydınlar'a karşı hâlâ çok güçlü olduğu bilinse de Vefa Küçük'ün de muhalif saflara kayması dengeleri Yıldırım'ın aleyhine bozabilir. Bu durumun farkında olan Yıldırım, Küçük'ü elinde tutmak için büyük çaba harcıyor. Ancak büyük bir baskı altında olan Vefa Küçük henüz hangi tarafta yer alacağına karar vermiş değil. nbsp;M.EMİN?ULUÇ

'Yıldırım'ın yerinde olsam aday olmam
Aziz Yıldırım'ın başkan adaylığıyla ilgili konuşan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, "Kendisinin nasıl bir karar alacağını bilmiyorum. Ama bu kadar yaşanan olaylardan sonra ben Aziz Yıldırım'ın yerinde olsaydım tekrar aday olmazdım" dedi.

UEFA'da en çok kazanan F.Bahçe
2012 yılında UEFA'dan en fazla gelir elde eden takım Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler Avrupa Ligi'ne katılma, galibiyet primleri, tur atlamaları ile bonus ve reklam gelirlerinden toplam 11 milyon 181 bin euro alırken, kupanın şampiyonu Chelsea 10 milyon 704 bin euro kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...