Gareth Bale en pahalı değil

Gareth Bale en pahalı değil

SPOR Haberleri

Ronaldo'nun futbol tarihinin en pahalı transferi (94 milyon euro) unvanını koruduğu ortaya çıktı.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Tottenham'dan alınan Gareth Bale'in, 100 değil 91 milyon euroya transfer edildiğini söyledi. Bu durumda Madrid temsilcisinin Portekizli yıldızı Ronaldo'nun futbol tarihinin en pahalı transferi (94 milyon euro) unvanını koruduğu ortaya çıktı.Ronaldo, Bale ve şimdi de Falcao nbsp;
Sezon başında 53 milyon euro karşılığında Atletico Madrid'den Monaco'ya transfer olan ve Fransa tarihine adını en pahalı oyuncu olarak yazdıran Radamel Falcao, yeni sezonda Real Madrid yolcusu gibi. Real Madrid Başkanı Perez, önceki günlerde 27 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu Falcao için bir teklif verebileceklerini ima etti. Perez, söz konusu iddiaları, "Hiçbir şey imkansız değil ve bu transfer için önümüzdeki çok zamanımız var. Ocakta gelmeyecek ama haziran da olabilir. Bunu kim bilebilir?" sözleriyle cevaplayarak dedikoduları ateşledi. Eğer bu transfer gerçekleşirse Falcao, Ronaldo ve Gareth Bal'i geride bırakabilir. Tabii Monaco formasıyla yedi gole imza atan oyuncu için bu sezonki performansı da önemli bir kriter olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...