Dünya Kupası'nın en büyük kaybı Arda

/ Kaynak: DHA
Dünya Kupası'nın en büyük kaybı Arda

SPOR Haberleri  / DHA

İspanyol gazeteler, Milli takımımızın büyük yıldızı Arda Turan'ın Hollanda'ya karşı elinden geleni yaptığını ancak yetmediğini yazdı.

İspanyol gazeteler, Milli takımımızın büyük yıldızı Arda Turan'ın Hollanda'ya karşı elinden geleni yaptığını ancak yetmediğini yazdı. nbsp;Türk Milli takımının Hollanda karşısında aldığı mağlubiyetle 2014 Brezilya Dünya Şampiyonasına gidememesini büyük bir talihsizlik olarak niteleyen İspanya basını, bundan en büyük zararı bu turnuvada Arda'yı seyredemeyecek olan futbolseverlerin olacağını yazdı. nbsp;Arda için milli takımda yaşadığın şoku Atletico'nun zaferleri ile çabuk unutursun yorumu yapan gazeteler, takım arkadaşlarının yıldız oyuncuya moral vermek için elinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti. Kaptan Arda Turan'ın milli takımın forvetlerini gol ile buluşturmak için elinden gelen tüm çabayı sarf ettiğini vurgulayan El Mundo Deportivo gazetesi, Milli Takım'ın forvet hattının gol atmakta beceriksiz bir gün yaşadığını ileri sürdü.
Marca gazetesi ise, Türkiyesiz Brezilya 2014 başlığını attığı haberinde Türk Milli Takımı için "Sende Romanya gibi evindeki ödevi iyi yapsaydın şimdi Playofflara kalmıştın" eleştirisi yaptı. Arda için kötü bir gece olduğunu da savunan gazete, Madrid'e dönecek Türk futbolcunun Atletico de Madrid'in bu hafta Espanyol deplasmanında alacağı bir galibiyetle yüzünün güleceğini ifade etti.
İspanya'da yayınlanan spor programlarında da Türkiye Milli takımının Hollanda karşısında aldığı mağlubiyetin sürpriz olmadığı belirtildi. Hollanda'nın Brezilya'daki şampiyonada Dünya Kupası'nı kazanabilecek en güçlü adaylardan biri olduğu hatırlatılarak Türklerin çabasının Hollanda'yı yenmek için yeterli olmadığı görüşü belirtildi.
Arda Turan için Dünya Kupası'nın en büyük yıldız kayıplarından biri olacağı yorumu yapılan programlarda Türk futbolcuya Portekiz'den Ronaldo ile Fransa'dan Benzama'nın da eklenebileceğini kaydettiler.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...