Midibüs şarampole yuvarlandı, 3 ölü, 16 yaralı

/ Kaynak: CHA
Midibüs şarampole yuvarlandı, 3 ölü, 16 yaralı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Gaziantep´te bir midibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.

Gaziantep´te bir midibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı. nbsp;Bir midibüs, pikap ve tankerin karıştığı kaza, Gaziantep-Şanlıurfa kara yolunun 7'nci kilometresinde meydana geldi. Bir pikap, Osmaniye´den Şanlıurfa´nın Suruç ilçesine giden 80 FN 385 plakalı midibüsü solladı. Pikap, sollama sırasında midibüsün ön tarafına çarparak dengesini bozdu. Midibüsün şarampole yuvarlandığı kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti. nbsp;Olay yerine gelen çok sayıda ambulans yaralıları Gaziantep´teki çeşitli hastanelere taşıdı. İtfaiye ekipleri kazada yan yatan aracı kaldırdıktan sonra hayatını kaybedenlerin cesetleri tabutlara konuldu. Kaza nedeniyle kara yolunda uzun kuyruklar oluştu. Kazayı hafif yaralı olarak atlatanlar büyük şok yaşadı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...