Popescu, 'Türkiye maçının rahatlığı vardı'

Popescu, 'Türkiye maçının rahatlığı vardı'

SPOR Haberleri

Romen futbolunun ve Galatasaray'ın önemli isimlerinden Popescu, Romanya takımının Hollanda maçının olası sonucunu bilerek hareket ettiğini söyledi.

Romen futbolunun ve Galatasaray'ın önemli isimlerinden Popescu, Romanya takımının Hollanda maçının olası sonucunu bilerek hareket ettiğini söyledi. nbsp;Romanya Milli Takımı'nın eski kaptanı ve Galatasaray'ın geçmişte formasını giymiş olan Gheorghe Popescu, oyuncuların Türkiye'den gelecek olan sonucun rehavetiyle oynadıklarını söyledi. nbsp;Romen oyuncuların, Türkiye - Hollanda maçından galip ayrılacak olan tarafın Hollanda olacağını bilerek davrandığını söyleyen deneyimli isim, bu performanslarının ilerki etaplarda yetmeyeceğinin altını çizdi. Popescu, "Belki oyuncular Türkiye'den gelecek olan sonucun rahatlığıyla hareket ettiler. Play-off'a kalan takımların hepsi çok kaliteli. Bu geceki performansımızdan daha üst düzey bir görüntü ortaya koymalıyız" diye konuştu. Romen halkının takımlarından Brezilya'ya gitmesini temenni ettiğini vurgulayan Popescu, play-off mücadelelerinde statlarının tamamen dolu olcağından emin olduğunu ifade etti.(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...