Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zlatan İbrahimoviç'ten ağlatan mesaj

/ Kaynak: CHA
Zlatan İbrahimoviç'ten ağlatan mesaj

SPOR Haberleri  / CHA

Bosna Hersek'te kanser hastası olan 8 yaşındaki Hajrudin Kamenjas'ın son isteği İsveçli yıldız oyuncu Zlatan İbrahimoviç'i görmekti.

Zlatan İbrahimoviç'in maç programının yoğunluğu nedeni ile talihsiz çocuğun yanına gidemeyeceğini açıklamasının ardından devreye giren Dünya Sağlık Organizasyonu ''Light for tomorrow'' sorunu çözdü.Doktorların 1 ay ömür biçtiği Hajrudin Kamenjas'ın son isteği için farklı bir yöntem bulan Dünya Sağlık Organizasyonu, İbrahimoviç'in duygu dolu mesajını, bir video kliple talihsiz çocuğa iletti. Video'da Boşnakça konuşan İbrahimoviç, şu ifadeleriyle Hajdurin Kamenjas'ı mutlu etti:''Merhaba Hajdurin. Ben Zlatan İbrahimoviç. Beni daima düşündüğünü duydum, ben de seni düşünüyorum. Çok üzgünüm yanına gelemedim ve sana hediye getiremedim. İmzalı resmimin bulunduğu kartpostalı ve formamı sana gönderiyorum. Benfica maçına seni düşünerek çıktım ve senin için 2 gol attım. Kalbimdesin İbrahimoviç.'' nbsp;
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...