Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa'da teknik adam krizi

Avrupa'da teknik adam krizi

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde istediği başarıyı elde edemeyen Hırvatistan ve Polonya teknik direktörlerini görevden aldı.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde gruptan çıkamayan Polonya teknik direktörü Waldemar Fornalik ve playoff yapmasına rağmen Hırvatistan teknik direktörü Igor Stimac görevlerinden alındı. Hırvatistan Futbol Federasyonu, efsane 1998 Dünya Kupası kadrosundan Igor Stimac'ın yerine eski milli futbolcu Niko Kovac'ı getirdiğini duyurdu. Hırvatistan'da Stimac'tan önce ise şimdi Beşiktaş'ta görev alan Slaven Bilic çalışıyordu. Polonya ise, önce Ukrayna'ya sonra İngiltere'ye yenildikten sonra Dünya Kupası'na gidemedi. Polonya bu sonuçlarla H Grubu'nu 13 puanla dördüncü sırada noktaladı. Polonya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada; "Waldemar Fornalik milli takım teknik direktörlük görevinden alınmıştır" dendi. Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Zbigniew Boniek, bir basın toplantısı düzenleyerek durum değerlendirmesi yapacağını duyurdu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...