Leonardo istediği takımda görev yapabilecek

Leonardo istediği takımda görev yapabilecek

SPOR Haberleri

Paris Saint Germain Eski Sportif Direktörü Leonardo, Valenciennes ile oynanan karşılaşmanın ardından hakeme soyunma odası koridorlarında omuz atmıştı.

Paris Saint Germain Eski Sportif Direktörü Leonardo, geçtiğimiz yıl Valenciennes ile oynanan karşılaşmanın ardından maçın hakemine soyunma odası koridorlarında omuz atmıştı. nbsp;Brezilyalı futbol adamı sportmenliğe aykırı davranış gerekçesiyle Fransa Futbol Federasyonu tarafından 9 aylık bir cezaya çarptırılmıştı. Leonardo daha sonra temyize gitmiş ancak yapılan itirazının ardından federasyon Brezilyalı sportif direktörün cezasını 4 ay daha artırarak 13 aya çıkarmıştı.Futbol federasyonu ayrıca cezanın sadece Fransa'da değil dünyanın her yerinde uygulanması için FIFA'ya başvuruda bulunmuştu. Leonardo ise yaşanan bu gelişmelerin ardından Paris Saint-Germain kulübündeki görevinden ayrıldığını açıklamıştı.
Ancak Leonardo aldığı cezanın peşini bırakmadı ve cezayı Fransa mahkemelerine taşıdı. Fransız basınına açıklamalarda bulunan Leonardo'nun avukatı davada kendileri adına olumlu bir gelişmenin yaşandığını duyurdu. Brezilyalı futbol adamına verilen cezanın kaldırıldığını belirten avukat, Leonardo'nun istediği takımda görev yapabileceğini ifade etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...