Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ajax Wesley Sneijder'in peşinde

Ajax Wesley Sneijder'in peşinde

SPOR Haberleri

Hollanda devlerinden Ajax, eski 10 numarası Wesley Sneijder'a kanca atmış durumda

Galatasaray'ın geçen sezon Inter'den 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Wesley Sneijder'a alt yapısından yetiştiği Ajax kanca attı. 1992-2002 arası alt yapısında oynadığı, 2002-2007 yıllarında ise 10 numaralı formayı giydiği Hollanda Kulübü Sneijder'ı yakın takibe almış durumda.Hollanda Ligi'nde 17 puanla 3. sırada olan ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Ajax'ın, yıldız ve lider futbolcu açığını Wesley Sneijder ile kapatmanın planları yaptığı ortaya çıktı.Sezon başında teklifleri, "Türkiye'de yapacak işim bitmedi" diyerek geri çeviren Sneijder'ın nasıl bir karşılık vereceği ise merak konusu oldu.Sarı kırmızılılara büyük umutlarla getirilen ve geçen sezon Galatasaray forması ile çıktığı 12 lig maçında 3 gol atan, Şampiyonlar Ligi'nde 4 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistle oynayan Sneijder, bu sezon ise lige iyi bir giriş yapmadı. Ligde 6 mücadelede 1 gol kaydeden Sneijder için Ajax'tan resmi teklif gelirse, Galatasaray'ın tavrı net olacak.Wesley Sneijder'ı satmak, şu an için yönetimin kafasında yok. Hollandalı'nın ayrılması gibi bir konu gündeminde olmayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulu, daha önce belirlediği anlayışı uygulayacak.Sneijder'ın Hollanda devi Ajax'a yeşil ışık yakması halinde yönetim, kapıyı tam 15 milyon Euro'dan açacak.
Şu anda ülkesi Hollanda ve transfer kazanında Sneijder-Ajax flörtü konuşulurken teklif resmiye dönüşürse Galatasaray'ın planı da hazır... Sarı kırmızılı kulüp, Sneijder gitmek isterse kapıyı 15 milyon Euro'dan açacağı Ajax'a en fazla 2-3 milyon Euro'luk bir indirim uygulayacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...