Bülent Arınç, 'Birbirinizi yemeyin destekleyin'

/ Kaynak: İHA
Bülent Arınç, 'Birbirinizi yemeyin destekleyin'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Bülent Arınç, Orhaneli-Keles-Büyükorhan-Harmancak ve Osmangazi'ye Bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ni (Dağ-Der) ziyaret etti.

Dağ-Der'i ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Önümüz seçim, işinizi iyi bilirsiniz. Sizi temsil edecek arkadaşa siz karar verin. İyiye devam edin diyin, değişmesi lazım dediğiniz varsa onları da söyleyin, birbirinizi yemeyin, birbirinizi destekleyin" dedi. Arınç, Bursa'daki dağ ilçelerinin ve ilçelerden gelen Bursa'da yaşayan insanların sorunlarını bildiklerini söyledi. Arınç, "Bursa'nın bütününde sizler için de yapacağımız çok şeyler olduğuna inanıyorum. Biz de hamdolsun bu konuda, köy-des projeleri içinde olsun olmasın, karayolları kapsamında olsun olmasın, Özel İdare, İl genel meclisi alanında ne yapabiliyorsak, bütün elimizden gelenleri yaptık. Büyükşehir elindeki bütün imkanları kullandı. Zor işler oralarda yol açmak, yollarımızın kalitesini artırmak. Bir kısmına başladık, bir kısmını bitirme noktasına geldik. Size verdiğimiz sözlerin tamını yapmış olarak inşallah karşınıza çıkacağız. Bu bizim sorumluluğumuz. Başardığımız zaman, 'sözümüzü tuttuk, bu bizim vazifemizdi' diyeceğiz" dedi. Yakında yerel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Arınç, "Önümüz seçim, işinizi iyi bilirsiniz. İyiye devam edin diyin, değişmesi lazım dediğiniz varsa onları da söyleyin, birbirinizi yemeyin, birbirinizi destekleyin. Kimi daha çok hizmete layık görüyorsanız, kim daha güzel hizmet eder, kimin daha çok temsil kabiliyeti var, kim halkla iç içe söyleyin. İl başkanımızın vazifesi o, söz söyleyeceksiniz, onlar değerlendirecek" açıklamalarında bulundu. Bülent Arınç'a dağ köylerini simgeleyen bir atkı, ekmek ve bayan kostümü hediye edildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...