Evinde çift başlı yılan besleyen imam

Evinde çift başlı yılan besleyen imam

YAŞAM Haberleri

Giresun'da bir ailenin evinde iki başlı yılan yavrusu beslemesi duyanları ve görenleri şaşırtıyor.

Giresun'da imam olarak görev yapan Aydın Hoçur, görevli olduğu camiye giderken yolda bulduğu çift başlı yılan yavrusunu eve getirdi. Çift başlı yılan yavrusundan etkilenerek büyütmeye karar veren Hoçur, ailesinin yılana ilk başta karşı çıktığını ancak daha sonra onu da ailenin bir ferdi olarak görmeye başladıkları belirtti.

"Koynunda yılan beslemek" deyimini gerçekleştiren Hoçur, yılanı büyütmeye kararlı olduğunu belirterek, meraklı komşularının da istedikleri zaman görebileceğini söyledi.

Hoçur, "Sabah vakti görevli olduğum camiye giderken yolda bir şeyin kıpırdadığını gördüm. Baktım yılan. Tam yoldan alıp kenara bırakacaktım ki çift başlı olduğunu gördüm. Bu yüzden yılan yavrusunu alarak eve getirdim.

İlk başta evdekiler karşı çıktı, fakat daha sonra alıştılar. Süt ve etle beslediğimiz yılan yavrusunu büyütmeyi ve büyüdüğünü görmeyi istiyoruz. Çift başı yılan yavrusu beslediğimizi duyan camii cemaatimiz ve komşularımız da merak edip geliyorlar. Köyde adeta yılanla yatıp yılanla kalkılıyor. Köyümüzün bir numaralı gündemi oldu. Herkes kedi, kuş besler biz de yılan besliyoruz. Bu da bizim için bir ayrıcalıktır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...