Havalimanları doldu, araç koyacak yer kalmadı

Havalimanları doldu, araç koyacak yer kalmadı

YAŞAM Haberleri

Kurban Bayramı'nda seyahat eden vatandaşların büyük bölümünün havayolunu tercih etmesi nedeniyle havalimanlarındaki otoparklarda yer kalmadı.

Kurban Bayramı tatili nin 9 günü bulması, havaların da mevsim normallerinde seyretmesi üzerine, bazı vatandaşlar İstanbul'dan uzaklaşmayı tercih etti. Biletlerin günler öncesinden tükendiği, tatilini yurt içi veya dışında geçirmek isteyenlerin taleplerini karşılamak için havayolları şirketlerinin ek seferler koyduğu Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk yaşanıyor.

Yetkililerin, vatandaşları bayram öncesinde otomobilleri yerine metro ve toplu taşıma araçlarıyla havalimanına gelmeleri yönündeki uyarılarına rağmen, Atatürk Havalimanı'ndaki otoparklar doldu.

Yeşil alana araçlarını park ettiler

Atatürk Havalimanı'ndan seyahat edecek bazı yolcular, doluluk nedeniyle parkın yasak olduğu kaldırımlara ve yeşil alanlara araçlarını park etti.

Görevliler, bayram süresince en büyük sıkıntıyı otoparklarda yaşadıklarını belirterek, 7 bin 500 araca hizmet veren bu alanların talebi karşılamakta güçlük çektiğini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...