Milli Takım'dan üzgün dönen Burak ve Selçuk'a Mancini desteği

Milli Takım'dan üzgün dönen Burak ve Selçuk'a Mancini desteği

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, A Milli Takım'dan üzgün dönen Burak ve Selçuk ile görüşerek moral verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Türk Telekom Arena'da Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da teknik direktör Mancini, milli takımlardan dönen oyuncularıyla özel olarak ilgileniyor. Drogba 'yı gösterdiği performanstan ötürü kutlayan tecrübeli teknik direktör, Türkiye-Hollanda maçında etkisiz görünen Burak ve Selçuk ile konuşarak motive etmeye çalışıyor. Burak'a her başarılı golcünün zaman zaman böyle dönemler geçirdiğini ifade eden Mancini, Kardemir Karabükspor maçında kendisine güvendiğini ve ilerleyen haftalarda gollerine devam edeceğine inandığını belirtti.

Selçuk'a da sezon başından beri oynadığı futbolun kendi kalitesini yansıtmadığını söyleyen İtalyan teknik adam, artık lige konsantre olup performansını yükseltmesi gerektiğini vurguladı. Mancini, Selçuk'un takımın kilit oyuncularından biri olduğunu belirterek oyuncusuna olan güvenini ortaya koydu.

Burak Yılmaz ligde geride kalan 7 maçta 2 gol kaydederken, en son 25 Ağustos'ta 1-1 biten Bursaspor deplasmanında rakip fileleri havalandırmıştı. Selçuk İnan ise ligde şu ana dek 5 karşılaşmada forma giyip henüz golle tanışamadı. Selçuk, Çaykur Rizespor mücadelesinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle Akhisar Belediyespor maçında oynayamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...