Nike'tan akıllı bileklikler geliyor

Nike'tan akıllı bileklikler geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Nike, sevilen cihazı FuelBand'i 2 yıl aradan sonra revize etti. FuelBand SE olarak isimlendirilen 2.nesil FuelBand, tasarım konusunda renkli.

İlk nesilde siyah Fuelband'in farklı renk alternatifleri söz konusu değildi, ancak bu nesilde tüm kasa olmasa da fosfor (Volt), pembe (Pink Foil) ve kırmızı (Total Crimson) renkli bölümlere FuelBand'in üzerinde yer verilmiş. Bunun dışında tek tuşlu ve ince LED ekranlı yapı üzerinde herhangi bir değişikliğe gidilmemiş.Kasasının dış etkilere (su, toz, darbe gibi) karşı dayanıklılığın arttırıldığı yeni FuelBand SE, teknolojik iyileştirme olarak Bluetooth 4.0 desteğiyle öne çıkıyor. Bluetooth 4.0 ya da diğer bir ismiyle Bluetooth Low Energy sayesinde, Nike FuelBand SE, selefine göre iPhone / iPod ile etkileşimi esnasında daha uzun pil ömrü sunuyor.Nike, FuelBand SE ile birlikte iOS platformu için Nike Running+ ve Nike Move uygulamalarının yeni sürümlerinin yayınlanacağını da açıkladı. Buna göre yeni uygulamalar, iPhone 5s'in M7 yardımcı işlemcisi desteği sayesinde telefonun pil ömrünü çok hızlı tüketmeyecek. Bu iki uygulamanın yanı sıra FuelBand'in iOS uygulaması da yeni fonksiyonel özelliklere: bazı görevler üzerine kurulu olan Sessions, belirlenen saatlik hareketlilik puanının yapılmaya çalışıldığı Win the Hour ve dakikadaki Fuel oranını ifade eden Fuel Rate ile güncellenecek.1.nesil FuelBand'i sadece ABD'de satışa sunan Nike, FuelBand SE'yi ise ABD'nin yanı sıra İngiltere, Almanya, Fransa ve Japonya'da da satışa sunacak. 6 Kasım itibariyle raflardaki yerini alacak olan yeni FuelBand SE'nin belirlenen satış fiyat ise 149 dolar.(uzmanabi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...