Kanada'da bomba paniği

/ Kaynak: AA
Kanada'da bomba paniği

DÜNYA Haberleri  / AA

Ottawa'da, yeni yasama yılının başlayacağı gün Federal Parlamento binasında bulunan şüpheli çanta, hareketli saatler yaşanmasına neden oldu.

Ottawa polisini harekete geçiren şüpheli, bond tipi el çantası, Federal Parlamento binasında, Başbakan Stephen Joseph Harper'in ofisinin yakınında bulundu. Olay yerine Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer ve Dinamit Patlayıcı İmha Birimi CBRNE'den ekipler sevk edildi. Parlamento binasının çevresindeki Wellington Caddesi ile O'Connor ve Elgin caddeleri yaya ve taşıt trafiğine kapatıldı. Kanada Kraliyet Atlı Polisi RCMP Sözcüsü Lucy Shorey, olayla ilgili, şüpheli görülen bir kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Şüpheli çantanın parlamento binasındaki Langevin Blok'ta bulunduğu, Başbakan Stephen Joseph Harper'ın ise o sırada Centrel Blok'ta çalışmakta olduğu kaydedildi. Çantanın içinde ne olduğu konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...