Polonya'daki kazada boşnak taraftarlardan 3'ü hayatını kaybetti

/ Kaynak: AA
Polonya'daki kazada boşnak taraftarlardan 3'ü hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri  / AA

Bosna Hersek Milli Futbol Takımı'nın Litvanya'daki maçtan dönerken, Polonya'da kaza geçiren Boşnak gençlerden üçü hayatını kaybetti, biri yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Polonya'nın başkenti Varşova'ya yaklaşık 150 kilometre uzaklıkta olan Lomz-Chojny yolunda, Kaunas kenti yönünden gelen 4 Boşnak taraftarın bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen kamyon ile çarpıştı. Kazada Bosna Hersekli H.M. (25), V.P. (23) ile A.K. (27) hayatını kaybetti, yaralanan 26 yaşındaki Adis Cocaliç ise Lomza kentindeki hastaneye sevk edildi. Bosna Hersek'in kuzeybatısındaki Cazin kentinde yaşayan Cociç, tedavi gördüğü hastanede AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaza sırasında uyuduğunu ve hiçbir şeyi hatırlamadığını söyledi. "Hastaneye getirildiğimde bana kaza geçirdiğimizi doktorlar söyledi" diyen Cocaliç, arkadaşları ile Kaunas'tan dün akşam geç saatlerinde yola çıktıklarını, kazanın meydana nasıl geldiğini bilmediğini anlattı. Lomz Hastanesi Hekimi Dr. Marek Raszczyk, Adis'in durumunun iyi olduğunu, kırık kolu ve kaburgası nedeniyle ameliyat olması gerektiğini belirtti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...