Pınar Karşıyaka'dan ULEB Kupası'na süper başlangıç

Pınar Karşıyaka'dan ULEB Kupası'na süper başlangıç

SPOR Haberleri

ULEB Avrupa Kupası E Grubu ilk maçında Pınar Karşıyaka, Bosna Hersek'ten Ikogea'yı 90-60 mağlup etti.

ULEB Avrupa Kupası E Grubu ilk maçında Bosna Hersek'ten Ikogea'yı 90-60 mağlup eden Pınar Karşıyaka 'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Daha yolun başındayız. Her geçen gün daha iyi oluyoruz" dedi. Sarıca, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, bu sezon ilk kez mücadele ettikleri ULEB Avrupa Kupası'na çok net bir galibiyet alarak başladıklarını söyledi. Bu oyun ve galibiyetle kupada nerelere gidebileceklerini gösterdiklerini kaydeden Sarıca, "Aradaki fark kimseyi yanıltmasın. Rakibimiz çok kötü bir takım değil. Maçın içindeki tempomuz hem hücumda hem de müdafada çok yüksekti. Rakibimizi sindirdik. Bu galibiyette defanstaki etkili oyunumuz ve ribaundlardaki fark önemli bir rol oynadı. Daha yolun başındayız. Her geçen gün daha iyi oluyoruz, İlk önce bu gruptan çıkalım, daha sonra daha önümüze bakacağız" dedi.

"9 DAHA MAÇ VAR"
Sarıca, 30 sayı farklı galibiyete rağmen temkinli olmaları gerektiğini belirterek, "Bugün kazandık ama devamında içerde ve dışarda 9 maç daha var. Daha bugünden net konuşmalar yapmak gerçekçi olmaz" değerlendirmesini yaptı.

"ŞANSLARI AZALACAKTIR"
on periyottaki genç oyuncuların performansından memnun olmadığını kaydeden Sarıca, "Genç oyuncular sahada oynadıkları dönemde sadece gençlikleriyle değil bu takımın bir parçası olmak zorundalar. Olmadıkları takdirde şansları azalacaktır" diye konuştu.

BAJIC: YETERLİ ENERJİMİZ OLSAYDI...
Igokea Başantrenörü Dragan Bajic ise ev sahipliği ve galibiyetinden dolayı Pınar Karşıyaka'yı tebrik ederek, hafta sonu Belgrad'da Adriyatik Ligi'nde çok önemli bir maçın ardından İzmir'e geldiklerini söyledi.

Kötü oynamalarını yorgunluğa bağlayan Bajic, "Yeterli enerjimiz olsaydı o zaman iyi bir oyun çıkarabilirdik. Pınar Karşıyaka bütçe olarak bizden üst seviyede. İki takımın bütçelerini karşılaştırdığımızda bu belli oluyor. Daha iyi bir performans gösterebilirdik ama ribauntlarda sorun yaşadık" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...