Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Euroleague'e galibiyetle başladı

Galatasaray Euroleague'e galibiyetle başladı

SPOR Haberleri

THY Euroleague'in ilk gününde Montepaschi Siena deplasmanına konuk olan Galatasaray Liv Hospital, rakibini 84-75 yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

THY Euroleague 'in ilk gününde Galatasaray Liv Hospital, C Grubu'ndaki ilk maçında İtalya'da Montepaschi Siena deplasmanına konuk oldu. Temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü elinde tuttuğu karşılaşmadan 84-75 galip ayrıldı. Mücadele iki takımında karşılıklı basketleriyle başladı. İlerleyen dakikalarda oyun üstünlüğünü eline alan Galatasaray Liv Hospital skoru 11-7'ye getirdi. Savunmadaki iyi eşleşmelerle Siena'yı az sayıda tutan G.Saray Liv Hospital, Gordon ile ilk kez farkı 6 sayıya kadar çıkarmayı başardı:17-11.

İlk çeyreği Galatasaray Liv Hospital güçlü rakibi karşısında 20-17 önde tamamladı.

2. periyotta savunmada sorunlar yaşayan ve skor üretemeyen Siena'ya karşısında iyi oyununu devam ettiren Galatasaray Liv Hospital, devre arasına 51-33 önde girdi.

3. periyoda istediği başlangıcı yapamayan Galatasaray Liv Hospital, Siena sayılarına engel olamadı. Maçın ilerleyen zaman diliminde yeniden toparlanan temsilcimiz hücumda etkili oldu ve farlı yeniden 16 sayıya çıkardı:63-47.

Temsilcimiz bu periyodu da 63-52'lik skor ve 11 sayı farkla önde bitirdi.

Son periyota hücumda iyi başlayan G.Saray Liv Hospital, Siena basketlerine karşılık vermekte gecikmeyrek farkın kapanmasına engel oldu:73-59. İyi oyununu maçın sonuna kadar devam ettiren Galatasaray Liv Hospital karşılaşmadan da 84-75 galip ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...