Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple, 22 Ekim'de hangi yenilikleri açıklayacak

Apple, 22 Ekim'de hangi yenilikleri açıklayacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, yeni iPad ve iPad mini'yi tanıtacağı tarihi resmi olarak açıkladı. iPad 5 ve iPad mini 2, San Francisco'da, 22 Ekim tarihinde tanıtılacak.

Bugüne dek ortalıkta dolaşan söylentileri bir araya getirdiğimizde, iPad 5'in, iPad 4'e göre daha ince, daha hafif ve daha küçük bir çerçeve ile geleceği ortaya çıkıyor. Büyük ihtimalle Space Gray (Uzay Grisi) rengini de sunacak olan yeni iPad, bir iddiaya göre de, yeni A7 işlemcisi ile birlikte gelecek. iPad mini 2 konusunda cevabı en çok merak edilen soru ise, Retina ekranla gelip gelmeyeceği. nbsp;Bu soruya çok farklı cevaplar gelse de, en ilginç iddia, Apple'ın iki farklı iPad mini 2'yi karşımıza çıkartacağı yönünde. Bu arada, tanıtımda, yeni iPad'lerin yanında bazı sürpriz ürünlerin de tanıtılması bekleniyor. En büyük ihtimal, yeni bir iPod serisinin karşımıza çıkması. Şimdilik akıllı saat iWatch'ın ortaya çıkmasını ise pek beklemiyoruz.(chip.com.tr)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...