iPhone 5c beklenen ilgiyi bulamadı mı

iPhone 5c beklenen ilgiyi bulamadı mı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın iPhone 5s ile satışa sunduğu 5c, ilk haftasonunda firmanın yüzünü güldürmüştü, ancak sonrası için işler pek iyi gitmemişe benziyor.

Apple, bu 2 telefonun satışa sunulduğu ilk haftasonu diliminde toplamda 9 milyonluk satış rakamı elde edildiğini bildirmiş, ancak detaylar vermemişti. Ardından da iPhone 5s stoklarının birçok yerde tükendiği açıklanmıştı. Birçoğumuz iPhone 5c'yi ucuz iPhone olarak beklemiştik, ancak öyle olmadı ve "c" takısı cheap yerine "colorful", yani rengarenk olarak görmüş olduk. Zira iPhone 5'in renkli bir versiyonuydu iPhone 5c. Ancak bu hamle, kullanıcılar tarafından pek ilgiyle karşılanmadı. Bir süre önce yaptığımız Çinli kaynaklara dayanan haberde, Apple'ın iPhone 5c üretim kapasitesini yarı yarıya düşüreceğinden, çünkü bu modele beklenenden az bir ilginin olduğundan söz etmiştik. Şimdi bir bilgi de The Wall Street Journal'dan geldi ve Apple, iPhone 5c siparişlerinde %20 oranda azaltmaya gitti. Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda olsa gerek.(teknokulis)






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...