Meteoroloji uyarıyor, yağışlı hava etkili olacak

Meteoroloji uyarıyor, yağışlı hava etkili olacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sıcaklık kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artarken, yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre, öğle saatlerinden itibaren yurdun batı kesimleri yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Marmara, Ege, Antalya, Göller Yöresi, Zonguldak, Bolu, Düzce, Bartın ve Eskişehir çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgarın, genellikle güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Ege ile Marmara'nın batısında kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...