Guardiola, 'Bayern Münih çok çok üst düzeyde'

Guardiola, 'Bayern Münih çok çok üst düzeyde'

SPOR Haberleri

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola, takımı için "Çok, çok üst düzeyde" değerlendirmesini yaptı.

Bayern Münih ile ilk sezonunu geçiren Guardiola, kulüp dergisine yaptığı açıklamada, oyuncularının, bu kadar kısa bir sürede fikirlerine nasıl adapte olabildiğine şaşırdığını belirtti. Takımının, "çok, çok üst düzeyde" olduğunu savunan Guardiola, sakat oyuncular döndüğünde daha iyi bir durumda olacaklarını ifade etti.

Bayern Münih'in şampiyonluklar kazanmasının, ancak ve ancak "bu büyük takımdaki her futbolcunun, fikirlerini benimsemesiyle" mümkün olabileceğine dikkati çeken İspanyol teknik adam, başarılı olmak için oyuncularını yönlendirmek zorunda olduğunu kaydetti.

Jupp Heynckes himayesindeki Bayern Münih, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi, Bundesliga ve Almanya Kupası şampiyonluklarıyla kupaları üçlemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...