Galatasaray eksik çalıştı

Galatasaray eksik çalıştı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Teknik direktör Roberto Mancini yönetimindeki antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcuların taktik ağırlıklı çalıştıkları belirtildi.

Drogba, Dany ve Chedjou'nun takımdan ayrı sabah bir idman daha yaptıkları, milli takımlarından dönen Burak Yılmaz, Umut Bulut, Selçuk İnan, Semih Kaya, Emre Çolak ve Wesley Sneijder'in de antrenmana katıldığı ifade edildi. Dany ile Chedjou'nun akşam antrenmanında da yer aldığı, Drogba ve Bruma'nın ise izinli oldukları kaydedildi. Droğba'nın Golden Foot ödülünü almak için Monaco'ya gittiği öğrenildi. Uruguay Milli Takımı'nda yer alan kaleci Muslera'nın ise antrenmana katılmadığı, sakat olan Hamit Altıntop'un da tedavisine devam edildiği açıklandı. Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...