Ergin Ataman galibiyeti yorumladı

/ Kaynak: AA
Ergin Ataman galibiyeti yorumladı

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman, Montepaschi Siena karşısında alınan galibiyetin kendilerini gelecek için motive edeceğini söyledi.

THY Avrupa Ligi (C) Grubu ilk maçında deplasmanda Montepaschi Siena'yı 84-75 yenen Galatasaray Liv Hospital'in antrenörü Ergin Ataman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Maça çok iyi başladık. En iyi şekilde hazırlanmıştık. Bizi gelecek için motive edecek bir galibiyet" dedi. İlk yarıda doğru şekilde oynadıklarını ve bunun da istatistiklere olumlu yansıdığını aktaran Ataman, "İlk yarıda defansımız çok iyiydi. Özellikle Carter ve Hackett üzerinde. Rakibimizde sadece Green, 10 sayı buldu" diye konuştu.
nbsp;İkinci yarı Siena'nın maça daha agresif başlayacağını tahmin ettiklerini ve maçın öyle de geliştiğini anlatan Galatasaray'ın çalıştırıcısı, "İkinci yarıda oyuncumuz Carlos Arroyo'nun beceri ve zekası, bizi krizden çıkardı. Domercant de önemli bize önemli katkı yaptı" değerlendirmesini yaptı. Bir gazetecinin, Montepaschi Siena'nın maçı evi Siena'da değil de THY Avrupa Lig kuralları gereği Floransa'da oynamak durumunda kalmasını İtalyan takımını daha önce çalıştıran ve yakından tanıyan biri olarak nasıl değerlendirdiği sorulan Ataman, şu yanıtı verdi: "Siena'nın başındaki Ataman olsaydım, maçı Siena'da oynamayı tercih ederdim. Galatasaray'ın başındaki Ataman olarak ise Floransa'da iyi bir seyirci vardı ama bizim için bir cehennem olmadı diyebilirim. Bu da bizim için avantaj oldu."
Montepaschi Siena Antrenörü Marco Crespi ise karşılaşmayı Galatasaray'ın farkı açtığı ikinci çeyrekte kaybettiklerini işaret ederek, "İlk çeyrekte çok hata yaptık. İkinci çeyreğin son 5 dakikalık bölümünde ise durduk. Ama üçüncü ve dördüncü periyotlara baktığınızda, o çeyrekleri bizim kazandığımız görülür. İkinci yarıda, maçı izlemeyi bıraktık ve toparladık" diye konuştu. İkinci yarıda heyecanlarını, maçı geri döndürme arzularını gösterdiklerini ve bununla 3. çeyreği kazandıklarının altını çizen Crespı, "İkinci yarıdaki oyunumuz gelecek maçlar için umut verdi" ifadesini kullandı. İtalyan çalıştırıcı, "Galatasaray'ın büyük oyuncuları var bugün de büyük bir maç çıkardılar" değerlendirmesinde bulundu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...