Yıldız oyuncu adalesinden sakatlandı

Yıldız oyuncu adalesinden sakatlandı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, 20 Ekim Pazar günü Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük iznin ardından devam etti

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenmana sarı-lacivertli futbolcuların koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladığı belirtildi. Antrenmana, iki gruba ayrılarak pres ve pas çalışması yaparak devam eden futbolcuların, çift kale maçla idmanı tamamladığı bildirildi. A Milli Takım'dan dönen Mehmet Topal'ın sağ arka alt adalesindeki zarda kanama ve kısmi yırtık tespit edildiği ve futbolcunun tedavisine başlandığı açıklandı. Bruno Alves ile Raul Meireles'in ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi. Kayseri Erciyesspor maçında oynaması zor görünüyor. Ülkelerinin milli takımlarında görev alamayan ve 45 dakikadan az süre sahada yer alan futbolcular antrenmana katılırken, diğer milli oyuncuların idmanı yenileme çalışmasıyla tamamladığı kaydedildi. Öte yandan, antrenmandan önce teknik heyet ile futbolcuların bayramlaştıkları belirtildi. Sarı-lacivertli takım, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını bugün Fenerbahçe Can Bartu Tesisileri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...