Kupa Fenerbahçe'nin

/ Kaynak: AA
Kupa Fenerbahçe'nin

SPOR Haberleri  / AA

21. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Basketbol Kupası'nda Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ı 63-53 yenerek kupanın sahibi oldu.

21. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Basketbol Kupası'ndaFenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ı 63-53 yenerek kupanın sahibi oldu. nbsp;Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, 3. dakikaya Verameyenka ve Holingsvorth'un basketleriyle 7-0 nbsp;önde girdi. İlk periyodun 8. dakikasında farkı 9'a çıkaran Fenerbahçe karşısında oyuna tutuk başlayan Galatasaray Odea Bank, ilk çeyrekte etkisiz kaldı. Tuğçe Canitez ve Isabelle ile üst üste sayılar bulan Fenerbahçe, periyodu 19-7 önde tamamladı. nbsp;İkinci periyotta hücuma ağırlık veren sarı kırmızılı ekip, Zellous'un 3 sayılık denemeleriyle farkı kapatmaya çalıştı. Rakibinin defans açığını iyi değerlendiren sarı lacivertli ekip, bir ara farkı 15 sayıya kadar çıkardı. İlk devrenin son dakikalarında Zelleous, Salom ve Bone ile sayı bulan Galatasaray Odea Bank, farkı kapatamayınca Fenerbahçe ilk devreyi 30-23 önde bitirdi. nbsp;
Üçüncü periyotta da üstün oyununu sürdüren Fenerbahçe, bu periyodu 44-37 önde tamamlayarak maçtan 63-53 galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen törenle kupa ve madalyalar dağıtıldı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...