Hamit'siz olmuyor

Hamit'siz olmuyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yerli kadrosunun vazgeçilmez isimlerinden Hamit Altıntop'un değeri yokluğunda anlaşıldı.

Galatasaray'ın yerli kadrosunun vazgeçilmez isimlerinden Hamit Altıntop'un değeri yokluğunda anlaşıldı. Sakatlığından dolayı sahalara dönmekte geciken deneyimli futbolcunun olmadığı maçlarda Galatasaray'ın orta sahasında beliren gözle görülür zayıflama teknik direktör Roberto Mancini'nin de gözünden kaçmadı. 30 yaşındaki oyuncudan yoksun sahaya çıkılan 7 karşılaşmada da sarı-kırmızılılar bir tek Beşiktaş derbisinde güldü . Hamitsiz geçen 7 maç sonunda Galatasaray, 3 yenilgi, 3 beraberlik ve 1 galibiyet alabildi. Sağlık heyetine oyuncunun sahalara dönmesi konusunda gerekli her şeyin yapılması talimatını veren İtalyan teknik adam, milli oyuncu sahalara döner dönmez formayı ona teslim edecek.
NE ZAMAN DÖNECEĞİ MEÇHUL
Oynadığı dönemde futbol otoriteleri tarafından pasifliğiyle eleştirilen Hamit Altıntop, alınan kötü sonuçların ardından bir anda dönmesi beklenen adam durumuna geldi. Bel fıtığı tehşisi konulan ve ameliyat olmasında karar kılınan yıldız ismin sahalara ne zaman döneceği ise geçireceği operasyon sonrasında netlik kazanacak. Hamit'in tahminen sahalara dönmesinin 2 aylık bir süreyi kapsayacağı konuşuluyor. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...