Hacıosmanoğlu koltuk göndermesi yaptı

/ Kaynak: AA
Hacıosmanoğlu koltuk göndermesi yaptı

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Trabzonspor camiası, Trabzonlular olarak, yolumuza gerçekten samimi olan, gerçekten Trabzon'u, Trabzonspor'u sevenlerle devam edeceğiz" dedi. Bayraktar, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Trabzonspor'da birlikteliğin, beraberliğin, kardeşliğin artmasını dilediğini ifade eden Bayraktar, şunları söyledi: "İnşallah önümüz açıktır. Önümüzde güzel günler var. Bu günleri hep beraber yaşayacağız. Trabzonspor camiası olarak, Trabzonlular olarak, yolumuza gerçekten samimi olan, gerçekten Trabzon'u, Trabzonspor'u sevenlerle devam edeceğiz. Bizim için önemli. Trabzon deyince Trabzonspor hemen akla geliyor. Bu önemi bilenlerle beraber yolumuza devam edeceğiz. Günden güne Trabzonsporun başarıya ulaşması, şevkinin artması için hep beraber gayret edeceğiz. Bu doğrultuda samimi bir şekilde hem taleplerini hem de uyarılarını ileten ve yol gösteren çok değerli Trabzon halkına, Trabzonspor'u sevenlere yürekten teşekkür ediyorum."


"TRABZONSPOR'UN HAKLILIĞINI GÖSTERMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR"
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise amaçlarının, Türkiye'deki çirkin yapılanmayı bozmak, futbolun bir eğlence olduğunu herkese göstermek olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: "Biz koltuk sevdalısı değiliz, hizmet sevdalısıyız. O yüzden halkın sevgisini gördükçe şevkimiz artıyor. İnşallah bize bu sevgiyi gösteren insanlara karşı mahcup olmayız. Bayram, birliğin, beraberliğin sağlanması için Allah'ın bir lütfudur. Bakanımızın dediği gibi samimi bir şekilde Trabzonspor'u dert edinenlerle birlikte sorunları aşacağımızı düşünüyoruz. Yaşanan olumsuzluklar var ama bayramda bunlar konuşulmaz. İnsanlar bizi ceza vererek susturacağını sanıyorsa aldanıyorlar. Biz bu güzel günlerde güzel sözler kullanmak istiyoruz ama bayram sonrasında Trabzonspor'un haklılığı için Trabzon'un insanının nasıl mücadele edeceğini insanlara göstermek bizim boynumuzun borcudur."
Bayramlaşma törenine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Trabzonsporlu teknik heyet ve futbolcular, 1461 Trabzonlu futbolcular, amatör branş sporcuları ve çok sayıda taraftar katıldı.
Bakan Bayraktar, buradan Gümüşhaneliler Derneği'ne giderek, dernek yönetim kurulunu ziyaret etti.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...