Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Apple büyüklere oyuncak üretiyor, bir gün iflas edecek'

'Apple büyüklere oyuncak üretiyor, bir gün iflas edecek'

Ekonomi Haberleri

'Apple büyükler için oyuncak üretiyor' diyen ünlü yatırımcı Marc Faber, Apple'ın sonunun da Polaraid gibi olacağını iddia etti

Dr. Kıyamet olarak bilinen yatırım uzmanı Marc Faber, son dönemde piyasaya sürdüğü yeni ürünlerin eninde sonunda şirketin sonunu getireceği iddiasında bulundu. Apple'ı bir dönemin kamera ve fotoğraf makinesi alanında efsane markası Polaroid ile karşılaştıran Faber, " Apple'ın bugünkü durumu tıpkı 1970'lerin Polaroid'ine benziyor. Polaroid'in sahibi Doktor Edwin Land, dünyada kimsenin sahip olmadığı kadar çok patente sahipti. Ancak 1982 yılında Land'in şirketteki görevinden ayrılması, şirketi kaçınılmaz sona sürükledi. 2001 yılına gelindiğinde ise Polaraid nbsp;resmi olarak iflasını açıkladı" dedi. Apple'ın 450 milyar dolarlık piyasa değeri ile çok güçlü bir şirket olduğuna değinen Faber, "Apple'ın son dönemde artarda piyasa çıkardığı ürünler çok boş ve manasız. Bu durum Apple'ın sonunu getirecek. Bugün iflas edecek demiyorum, ancak geçmişte pek çok örnek bize gösterdi ki teknoloji şirketleri bir gün piyasadan silinmeye mahkumlar. Bu bu eninde sonunda olacak." Faber, Apple'ın büyükler için oyuncaklar ürettiğini ve çıkardığı ürünlerin tam olarak kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamadığını ileri kaydetti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...