Sevimli dostların 'beş yıldızlı' bayramı

Sevimli dostların 'beş yıldızlı' bayramı

GÜNDEM Haberleri

Birçok kişi bayram tatiline giderken sevimli dostlarını hayvan otellerine bıraktı. Köpekler, 5 yıldız konforunda sahiplerinin gelmesini bekliyor.

Kurban Bayramı tatilinin dokuz gün olmasıyla uzun tatil planı yapan hayvanseverler, kendileri tatildeyken sevimli dostlarının da güvenli ortamda, güzel vakit geçirmesi için köpek otellerine yoğun ilgi gösteriyor. Köpeklere sunduğu hizmetlerle beş yıldızlı otelleri aratmayan İzmir'deki hayvan otelleri, yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. En büyük köpek oteli ise İzmir Güzelbahçe'de. Otel, 10 dönümlük alana kurulu, ısı yalıtımlı, klimalı, bungalov tipi ve 24 odalı. Köpeklerin fiziksel ve ruhsal tüm ihtiyaçlarının karşılandığı otelde köpekler ırklarına göre büyük ya da küçük odalarda misafir ediliyor. Hayvanların odalarında bir de bahçeleri bulunuyor. Köpekler otele karnelerine bakılarak alınıyor ve aşıları kontrol ediliyor. Günde iki defa yürüyüşe çıkartılan köpekler 24 saat boyunca da kamera ile takip ediliyor. Köpek sahipleri kendilerine verilen özel şifrelerle hayvanlarını cep telefonlarından ya da internetten izleyebiliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...