Bilic'in gözü Almeida'da, patlama bekliyor

Bilic'in gözü Almeida'da, patlama bekliyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası Slaven Bilic, Çaykur Rize maçında Almeida'nın performansına güveniyor.

Hırvat teknik adam, sezona çok iyi bir giriş yapan ancak grip olduğu için Eskişehir deplasmanında takımdaki yerini alamayan Portekizli yıldızdan çarpıcı bir geri dönüş bekliyor. Bilic, "Pazartesi günü evimizde ağırlayacağımız Rize karşısında Almeida'dan açıkçası patlama bekliyorum" dedi. Öte yandan Almeida, Portekiz'in Dünya Kupası Elemeleri'nde Lüksemburg'u 3-0 yendiği maçın ikinci yarısında oyuna girdi ve inanılmaz bir pozisyonda topu direğe vurdu. Karşılaşma sonunda özeleştiri yapan Beşiktaş'ın forveti, "Bizim için olaylı bir yıldı. İnişlerimiz ve çıkışlarımız vardı. İsrail'i yenseydik gruptan birinci çıkacaktık. Kaybetmememiz gereken yerlerde puan kaybettik. Ama futbol böyle bir şey. Başlarımızı yukarıya kaldırmalıyız, play-off'tayız" ifadelerini kullandı. Bu arada Beşiktaş, Pazartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yoğun yağmur altındaki antrenmana tedavisi devam eden Oğuzhan, İsmail, Hutchinson, Fernandes, soğuk algınlığı olan Tolga ile milli takımlarında bulunan Almeida, Veli ve Günay katılmadı.

1 METREDEN DİREĞE NİŞANLADI

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı önceki gece Lüksemburg maçının ikinci yarısında oyuna girdi ve inanılmaz bir gol kaçırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...