Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Ali Aydınlar geri adım atacak mı?

Mehmet Ali Aydınlar geri adım atacak mı?

SPOR Haberleri

Fener'de seçime öncesi muhalefetin en büyük kozu Aydınlar'ın sessizliğini koruması, 'Yıldırım'ın ezici ağırlığından çekiniyor" yorumlarına sebep oluyor.

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul için geri sayım sürerken, başkan adayları da çalışmalarına hız vermiş durumda. Adaylıklarını resmen duyuran Yemen Uzun ve Hulusi Belgü'nün bayram sonrası düzenleyecekleri basın toplantılarıyla planlarını anlatması ve listelerini açıklaması bekleniyor. Ancak camianın beklediği asıl isimler Başkan Aziz Yıldırım ile muhalefetin adayı Mehmet Ali Aydınlar. Henüz sessizliklerin koruyan bu ikiden Yıldırım'ın hafta başında Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'la bir araya gelerek fikir alışverişi yapacağı ve rotasını netleştireceği öğrenildi. "Ben Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam aday olmam" diyen Günay ile Şükrü Saracoğlu'nun 16.5 yıllık başkanlık rekorunu kırmak isteyen Yıldırım zirvesinden çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Genel Sekreter Talat Yılmaz'ın "Kesinlikle aday olacak. Yasal engel halinde ise yerine kukla getirecek" dediği Yıldırım'ın 1998'den beri en ağır muhalefetle karşılaşmasına rağmen seçimi kazanacağından emin olduğu belirtilirken, Mehmet Ali Aydınlar'ın hâlâ bir hamle yapmaması muhalif kanatta endişeyi arttırmış durumda. Bu suskunluk, uzun süredir muhalif gruplarla yakın temas halinde bulunan ve camianın önde gelen isimleriyle görüşmeler yapan Aydınlar'ın. Aziz Yıldırım yönetimine razı olmamasına rağmen adaylık düşüncesinden vazgeçtiği iddiaları da beraberinde getiriyor. Yıldırım'ın tek rakibi olarak gösterilen Aydınlar'ın başkanlık yarışında bizzat yer almaktansa muhalif adaylara destek verebileceği öne sürülüyor. nbsp;M.EMİN?ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...